IMGM6837Vrijdagmiddag 8 maart heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een tankwagen en een fietser op de kruising Karel Doormanlaan en de Eerste Stationsstraat in Dorp.

Omstreeks 14:50 uur kwamen een fietser en vrachtwagen met elkaar in botsing op de kruising Karel Doormanlaan met de Eerste Stationsstraat. De hulpdiensten rukten met spoed uit, ook het Mobiel Medisch Team kwam met de traumahelikopter ter plaatse bij het ongeval.

IMGM6830  IMGM6835 

Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel met ondersteuning van het Mobiel Medisch Team, het slachtoffer is met spoed en onder motorbegeleiding naar het Erasmus Medisch Centrum vervoerd, de arts van het MMT is meegereden met de ambulance.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval, de kruising werd enige tijd afgesloten tot het onderzoek is afgerond.

Slechts anderhalve week geleden werd op vrijwel dezelfde plek een krantenbezorger op de fiets aangereden, krantenbezorger-zwaargewond-in-dorp. Ook bij dit ongeluk, waarbij de fietser zwaargewond raakte, was een vrachtwagen betrokken.

foto's: Spa media

-advertenties-

-goede doel-