autoschade calandstraatTijdens Oud en Nieuw zijn er in Oosterheem enkele verdachten aangehouden in verband met vernielingen aan auto's, maar ook in de aangrenzende wijk Noordhove melden bewoners schade. Voor bewoners aan de Calandstraat in Noordhove begon het nieuwjaar minder feestelijk.

Vandalen stopten vuurwerk tussen de ruitenwisser van de voorruit, waardoor veel schade aan de auto ontstond. Ook bij 2 andere buren in de straat is de auto moedwillig beschadigd: één achterruit werd op dezelfde manier vernield en bij een andere auto is er vuurwerk tussen de zijspiegel en het raam aan de passagierskant geklemd. Ook bij deze auto ontstond flinke schade en werd de achterruit eruit geblazen.

Het is nog de vraag of de schade vergoed gaat worden voor de bewoners, omdat de vernielingen onder vandalisme vallen. Het is per verzekeringspolis verschillend wat hiervan vergoed wordt.

Bent u getuige geweest van dit voorval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

-advertenties-

-goede doel-