avondvierdaagseDe 48e editie van de Avond4daagse Zoetermeer is klaar voor de start op 28 mei.  Tot en met 31 mei zal de stad weer elke avond gonzen van bedrijvigheid door de honderden wandelaars die al zingend door de straten en wijken van Zoetermeer wandelen.

De wandelaars lopen, veelal in een groep met school of vereniging, de  5 km of 10 km afstand. De organisatie vraagt om begrip van bewoners langs de route die enige overlast kunnen ondervinden van het enthousiaste legioen wandelaars.

 

Schone Avond4daagse

Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en Supporter van Schoon trekken dit jaar voor het eerst samen op om van dit wandelfeestje ook een schoon feestje te maken. Deelnemers aan de schone Avond4daagse houden de route schoon.

Paul Sanders, directeur KWBN: “De Avond4daagse is elke dag een feestje. Als de deelnemertjes onderweg hun afval verzamelen en zo de route schoon houden, is het ook na afloop nog voor iedereen een feest. Wij vinden dat we daar ook een verantwoordelijkheid in hebben. In de samenwerking met NederlandSchoon laten we zien dat het opgeruimd houden ook leuk kan zijn.”

-advertenties-

-goede doel-