IMG 4245De veertiende Floravontuur wandeltocht van Floravontuur Promotie Zoetermeer en Sportief Wandelgroep Zoetermeer wordt gelopen op zaterdag 26 mei. Routes variërend in lengte van 5 tot 40 kilometer nemen u mee door de veelzijdige architectuur van de stad en door de prachtigste stukken natuur.

Afstanden

De routes voor dit jaar zijn 5, 10, 15, 25 en 40 km. De korte afstanden zijn zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, mensen met een beperking of de recreatieve wandelaar. De lange afstanden zijn meer voor de geoefende loper en zijn een prima training voor bijvoorbeeld de vierdaagse. Ook Nordic Walkers zijn welkom. Hiervoor zijn de afstanden 10 en 15 km geschikt.

Puzzeltocht

Dit jaar is er wederom op de 5 en 10 km een foto-puzzeltocht. Aan de hand van foto’s kunnen kinderen/volwassenen de route lopen. Onderweg zoeken zij naar de punten die gefotografeerd zijn en zo loop je de route. Met deze foto-puzzelwandeltocht kunnen verschillende prijzen worden gewonnen.

Start en inschrijven

Start- en eindpunt is SnowWorld Zoetermeer aan de Buytenparklaan 30. De starttijden van de verschillende wandelroutes zijn terug te vinden op www.zoetermeerbruist.nl, zoek op Floravontuur Wandeltocht. Finishen kan tot uiterlijk 17:00 uur.


Op de dag zelf kan men zich inschrijven tijdens de openingstijden van het startbureau.  Het inschrijfgeld bedraagt € 4,- per persoon. Leden van een wandelbond krijgen 50 cent korting. Kinderen tot 12 jaar betalen € 2,50. Groepen met meer dan 10 personen € 3,- per volwassenen.

Onderweg kunt u gebruik maken van ondersteunende faciliteiten en is er de gehele dag EHBO aanwezig. Bij de verschillende rustpunten is het mogelijk om eten en drinken te kopen.

De wandeling komt mede tot stand door Fonds 1818, Tekstbeeld, SnowWorld Zoetermeer,  Sportief Wandelgroep Zoetermeer en KWBN.

-advertenties-

-goede doel-