2018 05 08 PHOTO 00000170

Komende zomervakantie wordt de eerste Huttenbouwweek van Zoetermeer georganiseerd, van 13 tot en met 17 augustus 2018, midden in de wijk Seghwaert. Kinderen van 8 /m 12 jaar kunnen hier aan deelnemen. Wethouder Margreet van Driel timmerde met een aantal kinderen mee aan het eerste hutje.

De huttenbouwweek is een week lang hutten van pallets bouwen in de ochtend,  en ’s middags na de lunch een gaaf spelprogramma, sport en creatieve workshops. Als locatie is een centrale plek midden in de wijk Seghwaert gekozen.  

De huttenbouwweek is misschien nieuw in Zoetermeer,  YMCA organiseert al vele jaren maandelijkse activiteiten, zomerkampen en een huttenbouw voor de jeugd in de regio.

Voor de organisatie van deze huttenbouwweek is een unieke samenwerking ontstaan tussen YMCA Zoetermeer, MOOI Welzijn, Seghwaert op Dreef en KERN Kinderopvang. Iedere partij draagt een steentje bij om er een geweldig feest van te maken.

P1030746  IMG 20180508 WA0015 

Meebouwen?

Heb je zin in een mooie belevenis in de zomervakantie? Je kunt alleen of samen met vrienden dit avontuur aan gaan. De deelnameprijs is € 35,- voor de gehele week. Deelnemers met Zoetermeerpas krijgen € 15,- korting. Daarnaast kunnen zij het resterende bedrag betalen met de cheques 9 tot en met 13.

Voor meer informatie en inschrijven ga je naar de website: https://ymcazoetermeer.nl/huttenbouw

Vrijwilligers gezocht

Om de huttenbouwweek tot een succes te maken zijn enthousiaste vrijwilligers hard nodig voor diverse taken: op- en afbouw van het terrein, begeleiden van groepjes kinderen tijdens het timmeren en de activiteiten, EHBO, voorbereiden en begeleiden van lunch etc. Het vrijwilligersteam wordt vooraf gecoacht en vanzelfsprekend begeleidt. Voor meer informatie en inschrijven als vrijwilliger ga je naar de website: https://ymcazoetermeer.nl/huttenbouw/aanmelden-vrijwilliger

-advertenties-

-goede doel-