20180204 162223Het schaatsseizoen zit er weer bijna op voor Zoetermeerse Kunstschaatsvereniging de IJsvogels. De vereniging sluit het winterseizoen feestelijk af met het diplomaschaatsen en verschillende wedstrijden. Zo wordt er een wedstrijd in eigen stad georganiseerd in het Silverdome, maar gaan er ook schaatsers naar het NK.

Zaterdag 24 maart van 12:00 tot 13:30 laten de jeugdleden hun schaatsvaardigheden zien tijdens het diplomaschaatsen. Zij kunnen een diploma behalen op meerdere niveau’s. Zondag 25 maart mag iedereen zijn eigen kur schaatsen met zelf gekozen onderdelen tijdens de improvisatiewedstijd van 12:00 tot 13:30 voor de wedstrijdschaatsers. Beide evenementen zijn in de Silverdome en de toegang is vrij voor iedereen.

Showgroep gaat naar NK

ZKV De IJsvogels is afgelopen seizoen gestart met een nieuwe showgroep. Deze showgroep bestaat uit 12 schaatsers. Na diverse voorrondes zijn zij geplaatst voor het NK showrijden komende zaterdag 24 maart in Den Bosch. Zij gaan schaatsen op het nummer ‘Despacito’. De groep heeft 2 niveau’s van schaatsers die ieder eigen onderdelen schaatsen en toch één geheel vormen. 

Op deze dag worden ook nog de Finale Bokalen en A Finale KNSB-CUP 2018 gereden door leden van de IJsvogels, 4 schaatsers zullen voor de vereniging uitkomen op diverse onderdelen.

 

 

-advertenties-

-goede doel-