20180328 124560

Wethouder Paalvast (rechts) feliciteert Mark Neijssel met de samenwerking

Doe Mee is een Zoetermeers platform waarop de gemeente de inwoners informeert, maar inwoners kunnen er ook actief meedenken en hun mening geven. Zoetermeer Actief is met de gemeente een samenwerking aan gegaan om op de Doe Mee site Zoetermeerse initiatieven in de spotlights te zetten.

Een initiatief is bijvoorbeeld een buurtvereniging, of een groep bewoners die samen leuke activiteiten organiseren voor de buurt. Ook grotere initiatieven zoals stichtingen die het maatschappelijk belang steunen zullen op deze site te vinden zijn. Wethouder Robin Paalvast: " Ik ben blij dat alle initiatieven straks goed vindbaar zijn voor alle inwoners. Ik ben benieuwd naar het resultaat en de interactie met bewoners."

20180328 124554  20180328 124562 

De samenwerking werd woensdagmorgen op het Stadhuis-Forum feestelijk ondertekend en bezegeld met een lekker stukje gebak. Voorzitter Mark Neijssel van Stichting Rond Zoetermeer Actief reageerde blij: "Dit is voor ons een grote opdracht, maar het is precies waar wij goed in zijn: contact zoeken met mensen en hen in het nieuws brengen. We worden hierin gelukkig gesteund door veel vrijwilligers, en Wendy Vroedsteijn helpt ons enorm door de coördinatie op zich te nemen. Wij hebben veel zin in deze samenwerking!" 

-advertenties-

-goede doel-