cantiamoRosen 2  cantiamoRosen 1  cantiamoRosen 5

Cantiamo speelt dit weekend de operette 'Der Vogelhändler' in het Stadstheater. Het stuk werd voor het eerst opgevoerd in 1891 te Wenen. In deze operette volgen de grappige ontwikkelingen zich snel op tot uiteindelijk de liefde alles overwint.

De leden van Cantiamo hebben zich sinds begin april 2017 gestort op de repetities van dit stuk met de nieuwe dirigent Robert Kops. In februari hielden de leden van de vereniging een flasmob om het publiek te attenderen op de voorstelling, de dirigent speelde plots in de passage het lied 'Schenkt man sich Rosen in Tirol', waarop van alle kanten spelers in prachtige kostuums aan kwamen lopen die rozen uitdeelden en meezongen met het lied.

De operette 'Der Vogelhändler' zal ten tonele worden gebracht op 24 en 25 maart in het Stadstheater. 

 

 

Wat is het verhaal?

 “Der Vogelhändler” gaat over een vogelhandelaar die verliefd is op Christel en met haar wil trouwen. Maar Adam, de vogelhandelaar, heeft geen vast baantje en daardoor wil Christel niet trouwen. Door allerlei verwikkelingen, misverstanden en persoonsverwisselingen, denkt Adam dat Christel vreemd gaat en wil hij daarom niet meer trouwen. Hoe het afloopt moet iedereen natuurlijk zelf komen zien in het theater. Dat het goed af gaat lopen is zeker!


Het beloofd een operette te worden met prachtige zang en dans en de bijbehorende kostuums.

cantiamoRosen 7   cantiamoRosen 6 cantiamoRosen 4 

 

Kaarten

Kaarten voor de voorstellingen op 24 en 25 maart zijn te bestellen via de website van Cantiamo

 

Video door: Fred  Wolters, Wolters Producties

 

-advertenties-

-goede doel-