DSC 6743Stichting Rondvaart Zoetermeer opent op Goede Vrijdag het vaarseizoen 2018, met een kortingsactie op de kaartprijs. Ook aan eventueel wat kouder weer is gedacht, er zijn fleece-dekens aan boord zodat de passagiers lekker warm kunnen genieten van de tocht.
Met de Meervaarder maakt Rondvaart Zoetermeer prachtige tochten door het fraaie en cultuurhistorisch waardevolle polderlandschap. Door de diepere ligging van de polders is het net of je ‘boven het landschap’ vaart en is het uitzicht verrassend. Voor de kinderen die meevaren zijn er zwemvesten aan boord.
Ook op 1e en 2e Paasdag wordt er gevaren met een speciale Poldervaart met Paasverrassing.


Prijzen:

30 maart (Goede vrijdag): volwassenen betalen per persoon dan € 7,00 i.p.v. € 10,00, Voor een kind vanaf 3 jaar betaalt u € 4,00 i.p.v. € 6,00 (kinderen tot 3 jaar gratis)


1 en 2 april (Pasen): Volwassenen betalen € 10,00 p.p. ,kinderen vanaf 3 jaar betalen € 6,00 per kind (Kinderen tot 3 jaar gratis)


Via www.rondvaartzoetermeer.nl  kunt u voor deze vaarten een kaartje bestellen. Voor late beslissers is het mogelijk indien er nog plaats is bij de afvaart een kaartje te kopen (contant of PIN). De boot vertrekt vanaf de steiger bij Boerderij ’t Geertje, Geerweg 7, 2381LT Zoeterwoude.

-advertenties-

-goede doel-