logo duursamen 2018 1024x389De stichting DuurSamen Zoetermeer i.o. gaat reacties verzamelen op het Duurzaamheidspact dat zeven politieke partijen in Zoetermeer hebben gesloten. Zij willen Zoetermeerders, bedrijven en organisaties om een reactie vragen omdat ‘verduurzaming alleen kan slagen indien wordt samengewerkt’.

 Het resultaat zal op 22 april tijdens de DuurSamen manifestatie op het Nicolaasplein worden gepresenteerd en op 23 april aan de gemeenteraad worden aangeboden.

Het Duurzaamheidspact hebben D66, GroenLinks, CDA, VVD, Zó! Zoetermeer, ChristenUnie-SGP en de Partij van de Arbeid gesloten als inspiratie voor het komende college en gemeenteraad. Het bevat een mix van wensdromen, ambities, doelen en concrete maatregelen. Het Duurzaamheidspact is terug te vinden op DuurSamenZoetermeer.nl.

 

Iedere Zoetermeerder, ieder Zoetermeers bedrijf of iedere Zoetermeerse organisatie wordt uitgenodigd om hun reactie op het pact te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-