foto springers wedstrijd Brabant 1024x768De schoonspringers van WVZ behaalden goede resultaten tijdens de Open- en Brabantse Kampioensschappen 1- en 3 meter plank plaats in Brabant. Van WVZ deden vijf springers mee die zich goed staande konden houden tussen de vele deelnemers van deze wedstrijd en mooie resultaten behaalden waarbij 4 medailles.

De meisjes D waren de eerste springers van WVZ die in actie kwamen op de 1 meter plank. Nikita Feijtel behaalde hier de eerste gouden medaille voor WVZ, Esmee Dekker behaalde een mooie vijfde plaats. In de wedstrijd meisjes C behaalde Lindsey van Krieken een vijfde plaats en Anna Taylor een zesde plaats. De laatste wedstrijd op de 1 meter plank voor WVZ was de wedstrijd meisjes B, hier werd de tweede medaille, ook een gouden medaille, behaald door Sacha Roos met een keurige eerste plaats.


In de middag ging het programma verder met de wedstrijden op de 3 meter plank. In de wedstrijd meisjes D werd het heel spannend, Esmee Dekker behaalde hier voor WVZ een bronzen medaille door de derde plaats te veroveren. Ook in de laatste wedstrijd voor de meisjes B was het raak, Sacha Roos de haalde een gouden medaille door de eerste plaats te behalen. 

 

Nieuwe sponsor 'Maas Marine & Industrial Equipment'

De schoonspringers van WVZ kregen begin januari de tassen van de nieuwe sponsor Maas Marine & Industrial Equipment uit Hoogvliet. Patrick Maas reikte zelf  aan iedere springer van de afdeling Schoonspringen de nieuwe tas uit. Deze tassen zijn voor de springers belangrijk, want er moeten heel wat spullen meegenomen worden naar een wedstrijd, zoals handdoeken, zwempakken en kleding om warm te blijven.

De link tussen het bedrijf en schoonspringen is het water waar beide mee te maken hebben. Maas Marine & Industrial Equipment is werkzaam in de scheepsbouw, met op maat gemaakte systemen voor tanks. Het embleem van de nieuwe sponsor is ook heel toepasselijk voor  het schoonspringen, in het embleem zit een 'walvisstaart die net onder duikt', wat heel goed staat op de sporttas van de springers.

 

-advertenties-

-goede doel-