ScootmobielVanaf 1 maart 2018 is het Hulpmiddelencentrum de nieuwe leverancier van hulpmiddelen voor de gemeente Zoetermeer. Het Hulpmiddelencentrum gaat zorgen voor de levering en service van onder andere rolstoelen, scootmobielen en douchestoelen in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).


De afgelopen periode hebben het Hulpmiddelencentrum en de gemeente Zoetermeer ervoor gezorgd dat de overgang naar de nieuwe leverancier zo soepel mogelijk gaat verlopen voor alle Wmo-cliënten.  

Op dit moment worden het onderhoud en de levering van de Wmo-hulpmiddelen nog uitgevoerd door Medipoint. Alle Zoetermeerse inwoners die al een Wmo-hulpmiddel in gebruik hebben, kunnen die in ieder geval houden: het Hulpmiddelencentrum neemt deze over van Medipoint en zal vanaf 1 maart het onderhoud, reparaties en alle nieuwe aanvragen verzorgen.

Nieuwe vestiging in Zoetermeer

Per 1 maart 2018 opent het Hulpmiddelencentrum een nieuwe vestiging in het pand van Sociaal Werkbedrijf DSW aan de Edelgasstraat 240 te Zoetermeer. Hier komt onder andere het depot van de gemeente Zoetermeer en zullen kleine reparaties worden uitgevoerd.

Bijzonder in de nieuwe vestiging is dat het Hulpmiddelencentrum een samenwerking met DSW zal aangaan. Medewerkers van DSW zullen op termijn gaan helpen om de hulpmiddelen in het depot in goede staat te houden.  

Contact

De vestiging aan de Edelgasstraat is van maandag tot en met donderdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 15.00 uur. Voor het melden van een storing of reparatie is het Hulpmiddelencentrum vanaf 1 maart te bereikbaar via telefoonnummer 079 – 360 30 85.

-advertenties-

-goede doel-