Kristen Vennix fotograaf Martijn LentingNa twee succesvolle edities kan Zoetermeer zich opmaken voor alweer de derde editie van het huiskamerfestival Gluren bij de Buren. Op zondag 11 maart worden maar liefst 64 huiskamers in verschillende wijken omgetoverd tot intiem podium. Dat is zeker het gluren waard!

Van 12:00 tot 17:00 uur kan er gegluurd worden naar voornamelijk lokaal talent. Er zijn maar liefst 192 optredens in alle wijken van Zoetermeer te bezoeken. De optredens lopen uiteen van singer-songwriters met een gouden strot, mysterieuze illusionisten en hilarisch cabaret. Laat je zondag 11 maart verrassen met wat jouw stad te bieden heeft!

Elke artiest speelt gedurende de dag drie voorstellingen van elk maximaal 30 minuten. Doordat veel deelnemende woonkamers op loop- of fietsafstand van elkaar af liggen is het mogelijk meerdere voorstellingen te bezoeken. Gluren bij de Buren is gratis toegankelijk voor publiek, op deze manier wordt de laagdrempeligheid gewaarborgd. Organisator Floravontuur Promotie Zoetermeer is trots op de ruim 350 Zoetermeerse vrijwilligers die zich actief inzetten voor Gluren bij de Buren als gastheer, gastvrouw of als artiest.

Weten waar er allemaal gegluurd kan worden? Kijk op www.glurenbijdeburen.nl/zoetermeer  voor het volledige programma.

foto door Martijn Lenting

-advertenties-

-goede doel-