Tulpen plukken op Lente event 2018 Stadshart Zoetermeer Foto Patricia Munster 020Het Stadshart vierde de lente met een pluktuin vol tulpen, boerderijdieren en boer Bart en boerin Bibi waren uitgenodigd om op de foto te gaan met hun fans. Ook hielp het waterige zonnetje voor een geslaagde zondag. Met je digitale Stadshartkaart kon je tulpen plukken, jong en oud maakte er graag gebruik van. Het zag er kleurrijk uit met de gele, paarse en roze tulpen onder de Spazio. Vervolgens liepen de mensen met de zakjes tulpen door het hele Stadshart.

In de Passage konden de kleintjes op de foto met boer Bart en boerin Bibi van de Bibaboerderij en zelfs met de Didadieren!

Lente event 2018 Stadshart Zoetermeer Foto Patricia Munster 015  Bert's boerderij op het Lente event 2018 Stadshart Zoetermeer Foto Patricia Munster 011 

 

Speciaal voor de kinderen was het Promenadeplein omgetoverd tot een boerderij. Op Bert’s boerderij genoten ze van de boerderijdieren. Kippen, ganzen, lammetjes, schapen, geiten, een lama en een biggetje lieten zich aaien en je zag de kinderen er van genieten. 

Voor meer foto's: Patricia Reports.

Tekst en foto's Patricia Munster

-advertenties-

-goede doel-