20180405 124741In de wijk Buytenwegh aan de Nesciohove is sinds kort IKC Klimboom gehuisvest. Het integraal kindcentrum bestaat uit basisonderwijs (voorheen Annie M.G. Schmidtschool) en kinderopvang van De Drie Ballonnen. De opening van het nieuwe gebouw wordt op woensdag 11 april gevierd met een groot buurtfeest!

De buurt heeft lang moeten wachten op de bouw van de nieuwe school aan de Nesciohove en tijdens de bouw was er onvermijdelijk sprake van enige overlast. Maar de nieuwe school is nu helemaal klaar en om de opening van dit prachtige nieuwe gebouw te vieren organiseert IKC Klimboom een buurtfeest op woensdag 11 april tussen 12.30-14.30 uur. Iedereen uit de buurt is welkom om te komen springen, zich te laten schminken, oud Hollandse spelletjes te doen en aan diverse buitenactiviteiten mee te doen.
IKC De Klimboom vindt u aan de Nesciohove in Buytenwegh.

RKeus 20180306 30850

Open Dag IKC Klimboom

Voor alle geïnteresseerden opent IKC Klimboom haar deuren op zaterdag 14 april tussen 10 en 12 uur. Iedereen is tijdens dit open huis welkom rond te kijken in het schitterende gebouw waarin de daltonvisie en de doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 12 jaar duidelijk zichtbaar is.

-advertenties-

-goede doel-