outlet mallDe komst van een Holland Outlet Mall naar Zoetermeer houdt de gemoederen flink bezig. In de pers, in de samenleving, off- en online, binnen en buiten Zoetermeer. De RVOZ wil graag de mening van ondernemers weten over de HOM en organiseert op 7 december een breed maatschappelijk ondernemersdebat.

Er zijn diverse peilingen geweest en er zijn verschillende meningen. Maar wat vinden ondernemers van dit plan? Met de komst van de Holland Outlet Mall spreekt men over een investering van 150 miljoen euro. Is het goed voor de stad of juist niet? Brengt het voor- of juist tegenspoed?

De RVOZ behartigt de collectieve belangen van alle ondernemers in en rond Zoetermeer. Dus ook ondernemers in de detailhandel. Om van alle ondernemers, de mening te horen en mee te laten wegen organiseert de RVOZ een breed maatschappelijk ondernemersdebat op woensdag 7 december bij Dekker Zoetermeer. Inloop 16.30 uur, start 17.00 uur.

De RVOZ wil voor- en tegenstanders aan het woord laten waarna de aanwezigen met elkaar in een scherp debat zullen gaan in de stijl van het Engelse Lagerhuis. De meningen van de aanwezige ondernemers worden live in de zaal opgehaald. Er wordt gestemd en de uitkomsten worden direct gedeeld met de Gemeenteraad en het College.

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Omdat een grote drukte verwacht wordt bij de inschrijving krijgen RVOZ-leden voorrang)

-advertenties-

-goede doel-