2017 2 jaarfeestDe Drie Ballonnen kinderdagopvang vierde zaterdag 23 september haar 25ste jubileumjaarfeest. Met het thema ‘tussen kunst & kids’ en het prachtige weer werd het een spetterend feest waarbij de kinderen zichtbaar genoten van de feestelijkheden.


Met onder andere een kindertrein die door de wijk reed, een draaimolen, een springtaart, levende standbeelden, een voelmuseum, La Bella Dame reuzenbellenblaas, schminkers, een kunstlokaal met schildersezels, kunstenaar Rémy, kunstenaarsactiviteiten en kunstige pannenkoeken, werd er voor alle kinderen weer een spetterend feest georganiseerd. Dit jaar is Stichting Opkikker tot goede doel gekozen en tijdens het jaarfeest is daarvoor goed gedoneerd. Stichting Opkikker verzorgt lichtpuntjes voor gezinnen met een langdurig ziek kind, door hen de ontspanning en mentale energie te bieden die zij zo hard nodig hebben. Zo’n tweeduizend keer per jaar verrassen zij gezinnen met een onvergetelijke Opkikkerdag.

 

25 jaar De Drie Ballonnen

De Drie Ballonnen startte 25 jaar geleden met één kinderopvanglokaal in de wijk Buytenwegh en is uitgegroeid tot een gevestigde organisatie in Zoetermeer met meer dan 20 locaties voor kinderdagopvang en buitenschoolse opvang. De organisatie kenmerkt zich door haar unieke ZaaiGoed-methode die kinderen in hun kracht laat staan. Meer weten? Kijk op www.drieballonnen.nl

-advertenties-

-goede doel-