DSC 4059De Stadshart Zoetermeer Halloween Parade is inmiddels niet meer weg te denken uit het Stadshart van Zoetermeer! Na 3 succesvolle edities is het tijd voor een nieuwe aanpak: de Parade wordt een Walk door het hele Stadshart, met vele creepy attracties, een spooktocht en natuurlijk met als afsluiting de Halloween lasershow.

Door de sterke groei van het evenement was de organisatie genoodzaakt het concept aanpassen naar een Halloween Walk. Met zoveel bezoekers was het niet veilig meer om de Halloweenwagens door het Stadshart te laten rijden. Mark Merckens, de organisator van de Halloween Walk vertelt: “Met de Walk hebben we een heel nieuw concept waardoor we weer kunnen groeien met het Halloween evenement. Onze ambitie is om binnen 2 jaar dé Halloweenstad van Nederland te worden!”

 

Lopen langs attracties

Het blijft een evenement voor mummies, vampieren, heksen, enge clowns, zombies, creepy demonen, frankensteins, monsters en nog véél meer angstaanjagende figuren. Het publiek kan zelf langs alle attracties lopen, zoals theater acts, verschillende podia, dansshows, escaperooms en honderden acteurs.

Het Stilte park in het Stadshart, bij de Warande, wordt deze avond het Halloween Haunted Park, een echte spooktocht van maar liefst 2 kilometer lang.

-advertenties-

-goede doel-