BotB16 Julius Philips BotB16 Caspios

Deze spannende muzikale strijd tussen Zoetermeerse jongerenbands vindt plaats op het gezellige Theaterplein (Cadenza) op vrijdag 22 september . Het voorprogramma start om 19.30 uur met een optreden van de Zoetermeerse MPAC en aansluitend barst de strijd los tussen zeven jongerenbands.

Tijdens het juryoverleg volgt ook nog een optreden van Julius Philips, de winnaar van 2016. De toegang is gratis.

Na het spetterende voorprogramma van MPAC begint de muzikale wedstrijd tussen de bands met als starter de band Sassy, daarna gevolgd door Passive Agression, Harmony, Delight, Headlight Vision, Changing Flows en als hekkensluiter de band Collision Course. Zeven verschillende bands, met verschillende stijlen van muziek. Dat belooft een mooie avond te worden.

 

Food, drinks & Sweet Lake Beats

Naast de muziek is er op het Theaterplein nog genoeg te doen tijdens de finale van de Battle of the Bands. Zo kan je met je vrienden op de foto in het Fotohokje, waarna je gelijk een fotostrip meekrijgt en de foto via social media kan delen. Ook kan je een tijdelijke tatoeage laten zetten en dit alles onder genot van één van de vele goede optredens. Trek in hapje of drankje? Er staat een gezellige Foodtruck en het Stadstheater verzorgt vanuit een buitenbar de drankjes

Tot slot zal de jury de top 2 bepalen en de winnaar mag zijn eigen promo DVD opnemen in de geluidsstudio van JJ Music House.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuws en het tijdschema, via http://www.facebook.com/battleofthebandszoetermeer 

-advertenties-

-goede doel-