schrijfcafé ZASchrijf je graag verhalen, brieven en/of kaarten? Heb je altijd al je gedachten aan het papier willen toevertrouwen? Of wil je schrijven (weer) leuk vinden? Kom dan naar het maandelijkse Schrijfcafé in de Bibliotheek van Zoetermeer.

Onder leiding van Jacqueline van Zwieteren wordt je fantasie geprikkeld en je pen uitgedaagd. Met wisselende thema’s en creatieve werkvormen biedt het Schrijfcafé laagdrempelige en inspirerende schrijfbijeenkomsten. De teksten worden niet beoordeeld. Je zult vooral ervaren wat voor fijne effecten het (samen) schrijven en eventueel delen zelf heeft. Schrijfervaring is niet nodig.

Je bent welkom om bij elk Schrijfcafé aanwezig te zijn, maar de bijeenkomsten zijn ook prima afzonderlijk te volgen. Aanmelden is gewenst – via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06 438 509 52 – echter niet verplicht.

 

Het Schrijfcafé is een initiatief van Het Verhaal Achter i.s.m. Bibliotheek Zoetermeer. Het Schrijfcafé is geopend op 19 september, 17 oktober, 21 november en 19 december van 19.00 tot 21.00 uur. Fijn als je zelf pen en papier meeneemt.  Deelname bedraagt € 10,00 per keer voor leden van de bibliotheek en €12,50 voor niet-leden, inclusief 2 consumpties. Graag contant betalen.

-advertenties-

-goede doel-