halloweenhuis copyDe winnaar van de eerste Zoetermeerse Halloween Home award is de inzending van 'Berkelstroom' geworden. Zowel de vakjury als het publiek vond dit het best versierde huis. Zij winnen één minuut gratis shoppen bij de AH XL. Maar waar is de familie gebleven? Is dit een Horror-verhaal?

Het zou kunnen dat hun huis in complete Halloween-stijl vreemde monsters heeft opgeroepen en dat de familie iets vreselijks overkomen is, iets wat elk horror verhaal te boven gaat. Maar het kan ook zijn dat ze gewoon in alle Halloween drukte hun mail niet hebben gelezen en zo de prijsuitreiking gemist hebben. 

Het gezin van de 'Berkelstroom' werd unaniem door de vakjury gekozen tot winnaar. Bij de uitreiking van de prijzen tijdens de Halloween Walk 2017, bleef de hoofdprijs in het bezit van de organisatie.

De winnaars worden verzocht om contact op te nemen met de organisatie, zodat zij alsnog hun prijs in ontvangst mogen nemen. Zij kunnen mailen naar organisator Mark Merckens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

  

-advertenties-

-goede doel-