IMG 2586Speelboerderij Het Buitenbeest opent vrijdagavond 20 oktober haar poorten voor het griezeligste feest van het jaar ‘Halloween!’ Tussen 19.00 en 21.30 uur is speelboerderij Het Buitenbeest omgetoverd tot het domein van spoken, heksen, spinnen en andere griezelige figuren.

Ze nemen het heft in handen en organiseren allemaal enge en minder enge activiteiten zoals een griezelkermis met onder andere gruwel grabbel en spookgooien, een griezelige spooktocht of pompoen uithollen. Echte helden stappen het ‘Monstercircus’ binnen waar griezelige monsters hun kunsten vertonen. Laat je toekomst voorspellen bij de waarzegster. Bij ieder onderdeel staat hoe eng het is, zodat kinderen zelf kunnen beslissen waar ze aan meedoen.

Kom op tijd want het Halloweenfeest begint met een spannende openingsact! Kom verkleed als spook of heks en roep ‘Trick - or - Treat.’

Toegangskaart kopen

Ben jij tussen 6 tot en met 12 jaar? Koop dan een toegangskaartje van € 3,00 bij speelboerderij Het Buitenbeest. ZoetermeerPashouders moeten van te voren een toegangskaartje halen. Natuurlijk mogen je ouder(s) en/of verzorger(s), opa(s) en oma(s) ook komen als begeleiders, zij moeten ook een toegangskaartje kopen.

 

Kijk voor alle activiteiten voor kinderen in de herfstvakantie op ons speciale overzicht: Herfstvakantie

-advertenties-

-goede doel-