Rob Verbunt MG 1196 DefZoetermeerder Rob Verbunt exposeert zijn foto’s in Galerie Deelen Rotterdam. Fototentoonstelling ’Live Someday’ toont gedurfde fotografie die de bezoeker uitdaagt zichzelf vragen te stellen over identiteit, actualiteit en seksualiteit.

Samen met kunstenaars Nicole Hagesteijn, Tubien van Wulften en Ilco Louis toont Rob Verbunt persoonlijke fotoprojecten. Rob Verbunt heeft zijn muze gevonden in de vrouw. De seksualiteit van de vrouw vormt het uitgangspunt van zijn werk. Waarbij hij zowel lust als onderwerping en angst laat zien. De fotograaf speelt hiermee met het thema leven en dood.

Momentum

De vier, allen afgestudeerd aan kunst- en/ of fotoacademie stellen zich voor met individuele werken over seksualiteit, lust, tijd, kwetsbaarheid en idealisme.”Het mooie aan deze combinatie van fotografen en het gekozen werk is dat het ineen vloeit. En tegelijkertijd ook vloekt. Alles met een eigen momentum.”

Expositie

De expositie loopt tot en met 11 november 2017 en is van woensdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 17.00 te bezichtigen. Ook op afspraak, bel 06-52092272.

Locatie: Admiraliteitskade 90 B, Rotterdam.

Foto door: Rob Verbunt

-advertenties-

-goede doel-