Zij en Ik fotograaf Miranda VisserFloravontuur Promotie Zoetermeer organiseert op zondag 11 maart 2018  de derde editie van Gluren bij de Buren Zoetermeer. Hiervoor is de promotiestichting op zoek naar zowel huiskamers als naar artiesten die in deze huiskamers willen optreden.

"De lat ligt hoog, want er wordt deze editie gestreefd naar 180 optredens in 60 woonkamers, verspreid over alle wijken van Zoetermeer." zegt Jeffrey de Bake, organisator van het festival. Het concept van Gluren bij de Buren is in de afgelopen jaren zeer succesvol gebleken. Inwoners van de stad stellen hun huiskamer beschikbaar als cultuurpodium en buurtgenoten die willen komen kijken en luisteren zijn vervolgens van harte welkom. Mensen die hun huiskamer hiervoor open willen stellen kunnen zich melden bij de organisatie. ‘Alles kan, alles mag!’ vult De Bake de oproep aan. ‘Het zou mooi zijn als in elke wijk minimaal 3 woonkamers zijn te vinden die op zondag 11 maart 2018, tussen 12.00 en 17.00 uur, worden omgetoverd tot incidenteel poppodium.’

Naast huiskamers is Gluren bij de Buren ook weer op zoek naar artiesten uit Zoeterneer en omgeving, die in een intieme, akoestische setting hun liefde voor kunst en cultuur willen delen. Van smartlap tot jazz en van kindertheater tot poëzie. Eigenlijk is niets te gek! Ook artiesten kunnen zich melden bij de organisatie.

Aanmelden kan via www.glurenbijdeburen.nl/zoetermeer  en is mogelijk tot medio december 2017. Wees er op tijd bij!

 

Foto: Zij en Ik, fotograaf Miranda Visser

-advertenties-

-goede doel-