dirigent afscheidDirigent Karel Jongerling treedt zaterdag 4 november voor het laatst op met harmonieorkest Harpe Davids. Het concert vindt plaats in de recent verbouwde theaterzaal van het Centrum voor Kunst en Cultuur. Menig Zoetermeers muzikant heeft de afgelopen twee decennia onder leiding van Jongerling muziek gemaakt.

De laatste vijftien jaar heeft hij het harmonieorkest en het leerlingenorkest van muziekvereniging Harpe Davids gedirigeerd. Het harmonieorkest bestaat uit zo’n 30 leden en verzorgt ieder jaar in november samen met het leerlingenorkest een najaarsconcert in het CKC. Dit jaar zullen er afwisselende stukken ten gehore gebracht worden. U zult bijvoorbeeld muzikaal meegenomen worden naar het koude Antarctica op prachtige muziek van Carl Witrock, maar ook popnummers zullen niet ontbreken deze avond. Het orkest speelt onder andere Marry You van Bruno Mars. 

Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar tijdens de repetitieavond van het orkest op dinsdagavond in het Musicdome (van der Hagenstraat 22D) en aan de zaal. De zaal gaat open om 19.15. Het concert start om 19.30 uur.

-advertenties-

-goede doel-