rabo pinpinUit onderzoek blijkt dat 52% van de kinderen die op jonge leeftijd met geld leren omgaan, later minder snel in de financiële problemen komen. Rabobank Zoetermeer doet daarom in de herfstvakantie, van maandag 16 tot en met vrijdag 20 oktober, mee aan de Digitale Spaarweek.

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar met een spaarrekening bij de Rabobank ontvangen in het kantoor in Zoetermeer een cadeautje als ze hun spaargeld komen storten. Tijdens de Digitale Spaarweek wordt ook de nieuwe zakgeld-app Rabo PinPin geïntroduceerd die ervoor zorgt dat kinderen in een veilige omgeving, spelenderwijs leren omgaan met geld. De gratis app is vanaf 16 oktober te downloaden in de App Store of Google Play Store. Kinderen kunnen tijdens de Spaarweek ook meedoen aan een selfiewedstrijd door een foto te maken met de reuze PinPin pinguïn in het Rabobank kantoor.

Geld winnen met origineelste selfie

In het Rabobank kantoor Centrum West in Zoetermeer staat tijdens de herfstvakantie een megagrote Rabo PinPin Pinguïn waarmee kinderen een originele selfie kunnen maken. Er zijn twee categorieën: Kinderen van 4 t/m 7 jaar en 8 t/m 12 jaar. Op ieder kantoor is er per leeftijdscategorie één winnaar. Door het insturen van deze selfie (voor vrijdag 27 oktober o.v.v. naam, leeftijd en locatie kantoor) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  maakt de meest originele selfie met PinPin kans op €20,-.

-advertenties-

-goede doel-