P1110248 1

Wethouder Taco Kuiper opende zaterdag 30 september de postzegelbeurs bij buurtvereniging Buytenrode. Kuiper onthulde een schilderij waarop alle activiteiten van de buurtvereniging staan afgebeeld. 


Dit doek werd aangeboden aan het bestuur van buurtvereniging Buytenrode. De wethouder kreeg een rondleiding door de expositiekaders van prijswinnaars van eerdere tentoonstellingen.

De secretaris van de ZuidHollandse Vereniging van Postzegelverzamelaars, Dhr. Henk Jetten, hield een korte introductie. Om 13.00 uur werden de vier prijswinnaars bekend gemaakt van de tekenwedstrijd waaraan basisschool de P1110266 1Watersnip had meegedaan. Op enthousiaste wijze werden door docente Martine alle winnaars verrast met een ingelijst postzegelvel van tien persoonlijke postzegels van hun eigen tekening. De docente kreeg een lijst met de vier tekeningen in postzegelvellen in passe partout. De jeugd werd bezig gehouden door een speciaal animatie team Jan & Jan met spellen en als afsluiter een postzegelveiling alleen voor de jeugd. Kinderen konden bieden op leuke postzegel-blokken met kleurrijke afbeeldingen. De volwassenen konden hun energie kwijt in de 5-eurocentboeken die in grote hoeveelheden aanwezig waren. 

-advertenties-

-goede doel-