20170930 160507

In de week van de eenzaamheid heeft Winkelcentrum Meerzicht de spijker op zijn kop geslagen. Het winkelcentrum organiseerde een braderie, ontbijt en een gezellige bingo zodat niemand zich deze dag eenzaam hoefde te voelen.

 

SAM 2467  SAM 2459 

De dag begon om 10:00 uur met een zeer uitgebreid gezond ontbijt verzorgd door de AH Meerzicht met hulp van vrijwilligers van MEVE, er was plek voor 120 mensen jong en oud. Er werd verwacht dat de zaal (voormalig DA drogist pand) in een keer vol zou zitten maar de mensen kwamen en gingen tussen 10 en 12 uur waardoor het de hele ochtend echt gezellig was.

De gratis Bingo werd gepresenteerd door Gaston Starreveld en zanger/ organisator Arno Bremer. Hoofdprijzen in de vorm van  overvolle boodschappenwagens waren afkomstig van de AH en de Jumbo. Alle andere grote en kleine prijzen waren beschikbaar gesteld door overige winkeliers van het winkelcentrum. Het werd al snel duidelijk dat de bingo door jong en oud bezocht werd, de jongste deelnemers zaten nog op de basisschool, de oudste deelnemer was maar liefst 100 jaar jong.

SAM 2476  SAM 2512 

Het is de organisatoren Theo van Flora Project en Leo van Albert Heijn dan ook zeker gelukt om in de week van de eenzaamheid het thema verbinden en samenwerking aan elkaar te koppelen. In Winkelcentrum Meerzicht hoeft niemand zich eenzaam te voelen is de duidelijke boodschap.

Tekst en foto's; Marja de Laaf

-advertenties-

-goede doel-