a4d ZoetermeerDe avondvierdaagse in Zoetermeer wordt vooralsnog niet afgeblazen in verband met het te verwachte slechte weer vanavond. Er wordt slecht weer verwacht, maar de Zoetermeerse organisatie verwacht dat het in Zoetermeer wel mee zal vallen. Om 17 uur wordt het definitieve besluit genomen.

 

De Telegraaf meldde op hun site dat de Koninklijke Wandelbond Nederland, die de wandeltochten landelijk coördineert, adviseert om niet te gaan lopen in de regio Rotterdam. Er wordt slecht weer verwacht en de KMNI heeft code geel afgegeven voor vanavond.

De organisatie van de Zoetermeerse Avondvierdaagse wil niets liever dan het evenement gewoon door laten gaan, maar zij houden de weersvoorspellingen nauwlettend in de gaten. Als het noodweer inderdaad toch deze kant op komt en de veiligheid van de lopers in gevaar brengt, bestaat de kans dat het evenement alsnog wordt afgeblazen. Om 17 uur vanmiddag wordt het definitieve besluit genomen, dat wij ook zo snel mogelijk op onze site zullen plaatsen.

-advertenties-

-goede doel-