schietsportverenigingDe jaarlijkse open dag van de Schietsportvereniging Zoetermeer op Tweede Pinksterdag (maandag 5 juni) komt er weer aan, met veel informatie over de schietsport én de mogelijkheid om zelf te ervaren wat deze sport zo leuk maakt.

Als er iets is waar sportschutters met veel liefde en passie over praten is het toch wel hun sport. Op verjaardagen en werk worden er al snel veel vragen gesteld als blijkt dat je de schietsport beoefent, zo ervaren de leden van de schietsportvereniging. Iedereen is nieuwsgierig of heeft er een beeld bij. En de meeste sportschutters vertellen er dan ook graag over. Maar niets werkt zo goed als het laten zien waar het om gaat. Namelijk het schieten! En dan niet tot je enkels in de lege hulzen staan en zo veel mogelijk patronen verstoken, maar werken aan (schiet)conditie, houding, concentratie en ademhaling. En dan natuurlijk daaropvolgend: het perfecte schot.

Tijdens de open dag zijn bezoekers vanaf 12 uur van harte welkom in de accommodatie aan de Voorweg in Zoetermeer. Vrijwilligers staan klaar om van alles te laten zien over de vereniging. Op de schietbanen zijn leden actief bezig met hun sport en verdeeld over de dag worden er demonstraties gegeven van de verschillende disciplines.

In de kantine is een tentoonstelling van sportattributen. Natuurlijk is er ook de gelegenheid om zelf eventjes te proberen dat perfecte schot te lossen. Op een aantal schietbanen kan men met een luchtgeweer zelf ervaren wat sportschutters nu zo bezig houdt.

 

De open dag is op 2e Pinksterdag (maandag 5 juni), van 12 tot 17 uur. Het adres is Voorweg 54 A.

Voor meer informatie zie www.schietverenigingzoetermeer.nl

-advertenties-

-goede doel-