Woningcorporatie De Goede Woning is vanaf morgen weer beperkt bereikbaar. Als gevolg van een brand was De Goede Woning afgelopen week alleen bereikbaar voor spoedeisende zaken.

de goede woningHet achterste deel van het kantoor kan vanaf maandag weer worden gebruikt. Team Woonservice beantwoordt daar e-mail en telefoon. “We kunnen u helaas nog niet op kantoor ontvangen,” meldt de woningcorporatie. “We hopen dat dit in de loop van de week wel weer kan. Heeft u een afspraak met ons? In overleg met u wordt een andere locatie gekozen. Bijvoorbeeld bij u thuis, of het kantoor van een complexbeheerder.”

E-mail

Vanaf maandag heeft De Goede Woning weer toegang tot e-mail. “We doen onze uiterste best om alle mailtjes zo snel mogelijk te behandelen. We denken wel een aantal dagen nodig te hebben om de achterstand weg te werken,” aldus De Goede Woning.

Telefoon

Vanaf maandagmiddag doet ook de telefoon het weer. “Wij verwachten dat er veel mensen gaan bellen. Er kunnen wachtrijen ontstaan. Is uw vraag niet dringend? Probeer het dan later of op een andere dag nog eens.”

 

-advertenties-

-goede doel-