Wat een spetterend 10-daags evenement had moeten worden is na drie dagen al uitgelopen op een grote teleurstelling. Revilla Park dat op dit moment wordt gehouden in de Silverdome, stopt per direct door financiële problemen en tegenvallende bezoekersaantallen.

2017 07 29 2Het evenement had tot 3 augustus moeten duren. Concreet betekent dat Revilla Kids en Revilla Reggae, het feest voor 14 t/m 17 jarigen en het 18+ feest worden afgelast. De organisator van het evenement meldt op zijn facebookpagina dat “wegens de financiering en investeerders die zich terug hebben getrokken, het voor de organisatie helaas niet haalbaar is om het evenement door te laten gaan.”

REVILLA PARK LOGO 2017 copy

Pauze

De organisatie schrijft dat ze daarom besloten heeft een pauze te nemen. De evenementen die nu zijn afgelast worden volgens de organisatie op een andere tijd en locatie ingehaald. “Een zwaar besluit om geen hogere schade op te lopen." Voorzitter Brian Doesburg van de organiserende Stichting Music Harmony and Beats noemt de afgelasting een enorme domper. "Sommige artiesten hebben er zelfs hun vakantie voor afgezegd."

Geld terug

Iedereen krijgt zijn geld terug. Men kan een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Doesburg zoekt nu als een speer naar nieuwe investeerders. "Dit moet doorgaan. We hebben veel steun, ondermeer van de gemeente."

 

-advertenties-

-goede doel-