DSC 0206Zoetermeerder Maurice Derogee is winnaar van de PME Legend USA Tour actie en mag in het najaar een geheel verzorgde tour door Amerika maken, compleet met stoere Dakota vliegtuigen.

De prijs is dit jaar gevallen bij de Just Brands Store in Zoetermeer op de Burgemeester van Leeuwenpassage 19, waar de prijs op 24 juli werd overhandigd.

Dit voorjaar sloegen PME Legend en Discovery Channel – DMAX de handen ineen en boden de consument de mogelijkheid het echte cargo gevoel te ervaren; een onvergetelijke trip waarin de prijswinnaars geheel verzorgd, 7-dagen gaan rondvliegen van LA naar San Diego tot Catalina Island, allemaal in een klassiek Dakota DC-3. Deze unieke trip is bestemd voor een echte man, een ware avonturier, iemand die de dynamische wereld van PME Legend en de cargo pilot zélf mee zou willen maken! Naast de vluchten in de Dakota DC-3, gaan de prijswinnaars ook skydiven, hebben ze een flying fish adventure en gaan Jeep rijden. De PME Legend Skymaster USA Tour is een geheel verzorgde missie voor in totaal 7 winnaars.

 

DSC 0197De reis

De winnaar start bij de PME Legend European headquarters in Nederland, vanwaar hij in pilot outfit vertrekt naar Los Angelos. Daar stapt hij in een bare metal Dakota DC-3, het toestel dat je kent uit de James Bond-film Quantum of Solace, en vliegt vervolgens kriskras door Californië, van de ene stoffige landingsbaan naar de volgende. Hij zal het gevoel van ultieme vrijheid gaan ervaren en genieten van het fantastische uitzicht over het landschap.

Iedere dag is er een andere bestemming en wacht een nieuw avontuur. Een bezoek aan het Gillespie Field Annex en het Air & Space Museum, maar ook een Jeepsafari over het prachtige Catalina Island en de unieke kans om je eigen luchtwaardigheid testen. Eerst in een windtunnel en vervolgens, als hij het aandurft, in het echt: skydiving. De reis start in het najaar van 2017.

 

Foto ('s) door: Anas Kattan

-advertenties-

-goede doel-