IMG 1007De jaarlijkse Inloopochtend Buytenpark is dé gelegenheid om Kwaliteitsteam Buytenpark te laten weten wat u wil dat er wel of niet gebeurt in en met het Buytenpark. Zaterdag 14 februari bent u welkom op de inloopochtend.

Ideeën zijn er ook, zo wil het Kwaliteitsteam het gemotoriseerd verkeer in het park tegen gaan. Samen met Toervereniging Zoetermeer ’77 ontstond het idee om gemotoriseerd verkeer tegen te gaan tussen de sportvelden van het Buytenpark door middel van een automatisch sluitende slagboom met sensor- of sleutelbediening.

Ook de onlangs gemaakte gedragscode, met als motto ‘Ruimte voor elkaar, sportief gebaar!’ zal besproken worden. De Buitencode is opgesteld door Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en een koepel van provinciale landschapbeheerders.

Het adres: het gebouw van de Buurtvereniging Buytenrode, Cesar Franckrode 60. Tijd: van 10-12. De toegang is gratis. De koffie staat klaar. Tevoren melden hoeft niet maar mag wel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Foto: Ernst van Erkelens,  ernst.vanerkelens.nl

 

-advertenties-

-goede doel-