De Zoetermeerse musicalvereniging Waanzin, bekend van grote musicals als Beauty and the Beast, Hairspray en Fame gaat vanaf april 2017 verder als musicalgroep bij Cadenza Theateropleidingen.

Waanzin HairsprayWaanzin, voortgekomen uit de gelijknamige musical over de oorlog in voormalig Joegoslaviƫ, brengt jaarlijks een musicalproductie uit met talentvolle amateurs onder leiding van een professioneel productieteam. Door de samenwerking met Cadenza kan deze traditie ook de komende jaren worden voortgezet.

Cadenza

Cadenza, een onderdeel van Storytellers, is de snelstgroeiende theateropleiding van Zoetermeer. Bij Cadenza kunnen kinderen, jongeren en volwassenen lessen volgen op het gebied van zingen, dansen en acteren. Met de toevoeging van Waanzin aan het aanbod kunnen ook mensen die graag in een musical willen spelen bij Cadenza terecht.

Logische stap

De samenwerking is voor beiden een logische stap. Waanzin en Cadenza maken geregeld gebruik van dezelfde docenten en zijn beiden gevestigd in het CKC, het nieuwe centrum voor amateurtheater in Zoetermeer. De nieuwe voorstelling van Waanzin is de swingende Broadwayhit FAME, die op 25 en 26 maart te zien is in de Grote Zaal van het Stadstheater. In april wordt bekend wat de nieuwe musical van Waanzin en Cadenza zal zijn.

 

-advertenties-

-goede doel-