foto prijsuitreiking jan17 20feb17

foto prijsuitr rosier jan17 20feb17

De winkelcentrum Meerzicht spaaractie is gewonnen door mevrouw Nierstrass. Zij spaarde stempels in een spaarkaart en deponeerde deze in de loterijbox bij de apotheek. Na de loting bleek zij de winnaar en kreeg haar prijs overhandigd uit handen van wijkwethouder Marc Rossier.

Winkelcentrum Meerzicht heeft een nieuwe spaaractie, waarbij elke maand prijzen worden verloot. Mevrouw Nierstrass is de winnaar van de maand januari en kreeg een cadeau t.w.v. 25 euro. Om mee te dingen naar deze prijs heeft ze bij elke aankoop, van boven de 2,50 euro, in het winkelcentrum een stempel. Volle kaarten kunnen in de loterijbox gedaan worden die staat bij apotheek Middelwaard.

De trekking wordt elke maand gedaan door wijkregisseur Sabrina Verbarende. De prijs werd uitgereikt door wethouder Rossier die tevens wijkwethouder is van de wijk Meerzicht. Het cadeau van de maand januari was een verrassingspakket van de Blokker. Mevrouw Nierstrass was blij verrast met haar prijs en zei: "Ik had niet verwacht iets te winnen. Ik woon al 38 jaar in Meerzicht en kom dus al heel wat jaren in Winkelcentrum Meerzicht. Winkelen hier wordt zo nog leuker".

 

 

Foto: prijswinnares mevr Nierstrass en wethouder Marc Rosier.

-advertenties-

-goede doel-