Speelboerderij Het Buitenbeest organiseert vrijdagavond 3 maart een leuke appeltaartenwedstrijd voor de beste bakker van de speelboerderij! Vind je het leuk om appeltaart te bakken? Schrijf je dan snel in!

taart

Ben je tussen de 6 en 12 jaar? Schrijf je dan snel in! Doe je schort voor, meng alle ingrediënten in een kom en kneden maar! Nog even in de oven mooi bruin bakken en als het klaar is, lekker een stukje proeven. En welk team gaat er met de titel ‘beste appeltaartenbakker’ vandoor?

De appeltaartenwedstrijd begint om 18.30 uur en duurt tot 21.00 uur.

Inschrijven

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen zich opgeven voor de avond. De entree bedraagt € 3,00 per kind, voor kinderen met een ZoetermeerPas is het gratis. Let op: inschrijven is verplicht! Vol =vol.

Kijk voor het inschrijfformulier op www.stadsboerderijen.org of haal het op bij speelboerderij Het Buitenbeest. Lever het inschrijfformulier, samen met het geldbedrag, in op de speelboerderij, je ontvangt dan een toegangskaart voor de avond.

Kijk voor het inschrijfformulier op www.zoetermeer.nl/speelboerderij of haal het op bij speelboerderij Het Buitenbeest. Lever het inschrijfformulier, samen met het geldbedrag, in bij de speelboerderij. Je ontvangt dan een toegangskaartje voor de avond.

-advertenties-

-goede doel-