Woont u in Oosterheem en wilt u meepraten over de veiligheid in uw wijk? Dan bent u van harte welkom op de wijkveiligheidsavond op woensdag 8 maart van 19.30 tot 21.30 uur. Het programma start om 20.00 uur. De bijeenkomst vindt plaats in basisschool Florence Nightingale aan het Zanzibarplein 90.

oh nw winkelcentrumAanmelden kan via de wijkpost door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar (079) 346 9007.

Burgemeester Aptroot bezoekt samen met hoofdinspecteur Groothuizen (politie) en wijkwethouder Rosier de wijk Oosterheem om samen met bewoners de stand van zaken op het gebied van de veiligheid te bespreken en om waar nodig maatregelen te nemen. De wijkbewoners krijgen een terugkoppeling over zaken die vorig jaar tijdens de wijkveiligheidsavond zijn gemeld en besproken. Daarnaast is de preventieadviseur van de gemeente aanwezig. Hij geeft u tips om een woninginbraak te voorkomen. Voorafgaand aan de bijeenkomst maken de burgemeester, wijkwethouder en politie een ronde langs veilige en onveilige situaties in de wijk. Het volledige programma vindt u op de wijkwebsite www.zoetermeer.nl/oosterheem.

 

-advertenties-

-goede doel-