20170826 110341

Amber (midden) temidden van haar sponsoren van restaurant Pavarotti

Amber Bremmer uit Zoetermeer zwemt zaterdag 3 september mee met de Amsterdam City Swim. De 14 jarige Zoetermeerse doet dit echter niet voor de fun, maar om geld in te zamelen voor stichting ALS. Haar oom Tim stierf onlangs aan deze vreselijke ziekte, maar Amber is niet van plan op te geven.

amberDe jonge zwemster is vastbesloten om zoveel mogelijk geld bij elkaar te zwemmen voor Stichting ALS. Haar oom Tim kreeg te maken met de verwoestende ziekte. Hij wou heel graag bij de Amsterdam City Swim aanwezig zijn, maar overleed helaas vorige week.

Amber wordt getraind door haar gymleraar Jos de Frel, die ook mee zal zwemmen in de City Swim. In Amsterdam zal Amber op 3 september de 700 meter afstand zwemmen in de Amsterdamse grachten.

Om Amber te steunen heeft het hele team van restaurant Pavarotti en ijssalon Luciano geholpen om aandacht te vragen voor de ziekte ALS. Door de gasten werd maar liefst €600,- gedoneerd voor het goede doel.

U kunt Amber nog steeds helpen via haar persoonlijke pagina op de Amsterdam City Swim: www.amsterdamcityswim.nl/deelnemers/amber-bremmer

De teller staat nu op € 2.630,95, maar het zou fantastisch zijn als zij de €3.000 weet te bereiken!

-advertenties-

-goede doel-