MIHP2017 01 657x360De lifestylemarkt ‘Markt in ’t Park’ zal zondag 3 september weer plaatsvinden in het intieme Nicolaaspark in het centrum van Zoetermeer. Tientallen standhouders verkopen de mooiste producten en het lekkerste eten! Vintage, handmade, fashion, kids items, affordable art, design, food & meer.

Het ontspannen en gezellige sfeertje maakt de markt een leuke dag uit voor de bezoekers én standhouders. Reden genoeg om het park ook dit jaar weer om te toveren tot een marktterrein voor makers. Naast de kramen met voor ieder wat wils, zijn er tijdens de editie van 2017 ook leuke creatieve activiteiten voor kinderen en volwassenen en een aantal originele food trucks!

Ontdek hoe shoppen, creativiteit en een uitmuntende sfeer hand in hand kunnen gaan en laat je inspireren! Ben je op zoek naar mooie producten met een verhaal of bijzondere en vaak unieke items voor je interieur of kledingkast? Wil je heerlijk eten en drinken en in contact komen met ontwerpers, designers en kunstenaars? Dan ben je bij ‘Markt in ’t Park’ op het juiste adres. Kom met vrienden, je gezin of oma. Iedereen is welkom!

Markt in ’t Park vindt plaats op zondag 3 september, van 11-17 uur. De locatie (Nicolaaspark, Zoetermeer) is gratis toegankelijk.

Voor meer informatie: http://www.marktinhetpark.nl/

-advertenties-

-goede doel-