touwslagerijVoor de tiende keer al weer staat de Zoetermeerse Boerendag op de planning! Dit jaar vindt deze leuke dag plaats op zaterdag 2 september, met tal van activiteiten zoals oude ambachten en de kinderboerderij. De Boerenband musiceert er lustig op los!

De Boerendag wordt zoals altijd gehouden in de Dorpsstraat die met haar authentieke uitstraling een natuurlijke achtergrond vormt voor de activiteiten die deze zaterdag plaatsvinden. En er valt opnieuw heel wat te zien en te beleven.

Na de officiële opening om 11.00 uur volgen demonstraties oude ambachten, is er een Kinderboerderij van ’t Geertje, zijn er proeverijen en wat te denken van gezellig een klompje schilderen bij de Klompopleukerij. Ook de boer en boerin van Van Alle Markten Thuis kan men tegenkomen deze dag. Tevens is het genieten van een Hollandse suikerspin, kunnen de kids terecht bij de Lekkere workshop en de kruipdoor sluipdoor Regenboogrups.

Verder zijn er nog meer attracties, zoals een touwslagerij, de Dieromdom en een schminkstand.

Het programma van de Zoetermeerse Boerendag zal zich afspelen tussen 11.00 en 17.00 uur. En alle attracties zijn gratis toegankelijk.

mandenmaker

 

-advertenties-

-goede doel-