anne-dierenartsVoor wie het soms ook zo’n gedoe vindt om met zijn of haar huisdier de dierenarts te bezoeken, laat de dierenarts nu gewoon bij zich thuis komen. ‘Dierenarts Anne’ is een dierenarts-aan-huis-service in Zoetermeer. Vanaf 15 oktober bezoekt dierenarts Anne van de Watering haar patiënten dus in hun vertrouwde omgeving.

Anne van de Watering: “In de afgelopen zes jaren dat ik werkzaam ben als dierenarts, merkte ik dat het voor een grote groep huisdiereigenaren een enorme opgave is om naar de praktijk te komen. Bovendien vind ik zelf de rust van een thuisbezoek erg prettig. Als dierenarts ben ik verbonden aan de Dierenkliniek Kralingen. Ik heb besloten hier parttime te gaan werken, zodat ik een groot deel van mijn tijd ernaast als ‘Dierenarts Anne’ aan thuisbezoeken kan besteden.”

Een thuisconsult kan heel prettig zijn. De stress van het reizen en het weghalen uit een vertrouwde omgeving wordt voorkomen. Maar ook voor wie geen vervoer heeft of slecht ter been is, kan het een uitkomst zijn als de dierenarts aan huis komt. Bij de thuisbezoeken wordt voornamelijk lichamelijk onderzoek uitgevoerd en eventueel bloedonderzoek, bloeddrukmetingen, behandeling van het zieke huisdier, vaccinaties, chippen en euthanasie op medische indicatie.

Voor aanvullende behandelingen werkt Anne van de Watering samen met Dierenkliniek Kralingen. Anne: “Op deze manier biedt ik de volledige behandeling die nodig is. Wanneer ik een huisdier in de kliniek verder ga behandelen, dan wordt er gratis vervoer geregeld. Uw huisdier wordt in dat geval dus kosteloos bij u opgehaald en na de behandeling weer thuis gebracht.”

Meer informatie over ‘Dierenarts Anne’ of voor het direct maken van een afspraak bezoekt u de website: www.dierenartsanne.nl 

-advertenties-

-goede doel-