P1050877Zaterdag 7 mei wordt er in Zoetermeer voor de derde keer door dierenspeciaalzaak ’t Dierenparadijs de Dag van de Teckel georganiseerd. Deze dag komen er teckels vanuit heel Nederland en België naar de Dorpsstraat in Zoetermeer om elkaar te ontmoeten. Naast dat het erg gezellig is, is er ook van alles te doen, zo is er een gezondheidscheck, een teckellunch, teckelijs, een teckelbar met hondenbier voor de viervoeters.

De baasjes kunnen deelnemen aan een workshop teckelmassage of een snuffelmat maken. Om 13:00 is het hoogtepunt van de dag, de Teckelwalk. Een wandeling om en door de Dorpsstraat met een groepsfoto ter afsluiting van de wandeling. Als de teckels na de wandeling nog niet moe zijn kunnen ze nog op de foto, spelen op de afgesloten speelplaats of touwtje trekken of in de ballenbak.
Iedere teckelbezitter die zich op heeft gegeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  ontvangt ook nog eens een gratis goodiebag.

-advertenties-

-goede doel-