Kerstmis Stadshart2015De komende weken is Stadshart Zoetermeer dé plek om in de kerststemming te komen. Het hele winkelcentrum is versierd met bijzondere kerstverlichting en decoratie. Bovendien staan er verschillende muzikale optredens en een bezoek van niemand minder dan de Kerstman zelf op de agenda. Een kinderijsbaan, kinderkersttreintje en extra koopavonden maken de kerstsfeer compleet. Nieuw en daardoor extra bijzonder dit jaar is dat de winkels in het Stadshart op Tweede Kerstdag open zijn.

Feestelijke activiteiten

Verspreid door het hele winkelcentrum zijn er bijzondere lichtobjecten te bewonderen zoals een levensgrote pump, handtas en een ring. Samen vormen zij het perfecte decor voor alle kerstactiviteiten die op de agenda staan. Vrijdag 18 december wordt het winkelend publiek tussen 19:00 en 21:00 getrakteerd op pop-up entertainment in de vorm van een Kerstmis Lichtjes Show. De Kerstman neemt van 19 t/m 21 december dagelijks plaats op zijn troon in de Stadshart Passage om met kinderen, maar ook volwassenen, op de foto te gaan. Op 22 en 23 december treden de nonnen van het hip-hop nonnenkoor op tijdens de extra koopavonden. Hun repertoire is minder braaf dan het lijkt.

Extra koopavonden en inpakservice

Op 22 en 23 december zijn er extra koopavonden in het winkelcentrum. De winkels blijven die dagen tot 21:00 uur open. Op kerstavond gaan ze iets eerder dicht dan gebruikelijk en kunnen bezoekers tot 17:00 uur terecht voor de laatste aankopen. Als extra service is er van 19 t/m 23 december dagelijks een inpakservice in de Stadshart Passage te vinden. Klantenkaarthouders kunnen hier gratis hun gekochte cadeaus feestelijk laten inpakken. Wie op Tweede Kerstdag een gezellig dagje wil winkelen kan terecht in het Stadshart. Voor de eerste keer zijn de winkels die dag geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Kindertrein- en ijsbaan

Speciaal voor de jongste bezoekers is de kindertrein omgetoverd tot kersttrein. Meerijden kost een euro en op vertoon van de Stadshart Klantenkaart is opstappen zelfs gratis. De kinderijsbaan op het Stadhuisplein ligt er nog tot en met 21 februari. Kinderen in de leeftijd 3 tot 12 jaar kunnen hier na schooltijd, in het weekend of in de kerstvakantie voor €2,50 komen schaatsen. Er zijn ook schaatsen te huur. De gehele opbrengst van de ijsbaan komt ten goede aan Unicef. De baan is dagelijks geopend van 10:00 tot 21:00 uur.

-advertenties-

-goede doel-