Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Buytenwegh

 • 20180616 130294In winkelcentrum Buytenwegh doken er ineens cowboys en indianen op. Ook was er een groep linedancers die op het Kentgensplein aan het dansen ging. Regelmatig deed het publiek een dansje mee. Indiaan Grote beer ging graag met mensen op de foto.

 • Muziekfestival optie 1Het Muziekfestival Buytenwegh wordt dit jaar gehouden in het Winkelcentrum. Al jaren wordt er elk jaar een gevarieerd muzikaal programma georganiseerd in buurtcentrum Buytenrode, dit spektakel zal nu midden in Winkelcentrum Buytenwegh plaats vinden! 

 • 20180613 129404Jakobien Groeneveld is de nieuwe wijkwethouder in Buytenwegh, hiermee volgt zij Taco Kuiper op, die niet meer in het Zoetermeerse college zit. De kersverse wijkwethouder maakte woensdag samen met alle organisaties uit de wijk een fietstocht door Buytenwegh, om de wijk een beetje te leren kennen.

 • klimboom buitenspeeldagDe kinderen van IKC Klimboom in Buytenwegh deden ook mee aan Nationale Buitenspeeldag, een initiatief van Jantje beton en Nickelodeon. De kinderen van kdv Drie Ballonnen speelden dan ook de hele dag lekker buiten op het nieuwe speelplein.

 • woningoverval heijermanshoveEen woning aan de Heijermanshove in Buytenwegh is donderdagmiddag rond 16.00 uur overvallen. Het slachtoffer van de overval werd in huis overvallen door drie mannen. Een van de overvallers draagt een grijs vest en capuchon. 

 • fonds1818 200 jrFonds 1818 bestaat 200 jaar en in plaats van kado's te ontvangen delen zij geschenken uit! Burgemeester Aptroot ontving van het fonds op het grote Fonds 1818 Festival in Den Haag een cheque ter waarde van €1800,18. Dit wordt besteedt aan twee kinderspeelplaatsen in Zoetermeer. 

 • 20180608 129370De Fietzerria rijdt rond in Zoetermeer, op zoek naar inwoners die mee willen praten over hun stad, onder het genot van een lekker stukje pizza. Afgelopen vrijdag stond de Fietzerria in Winkelcentrum Buytenwegh: "Gezellig hier! De mensen zijn heel open en bereid om mee te denken", aldus de pizza-bakker.

 • IMG 8017Meepraten over Zoetermeer met een pizzapunt? Dat kan bij de Fietzerria, een mobiele pizza-oven die op 8 juni tussen 16.00 – 19.00 uur bij wijkpost Buytenwegh te vinden is. In ruil voor een pizzapunt beantwoorden inwoners een aantal korte vragen over de openbare ruimte en wat zij willen voor de toekomst van Zoetermeer.

 • 20180602 128963Het thema van het 26ste Jaarfeest van de Kinderopvang Drie Ballonnen was dit jaar wereldontdekkers. De wereldreizigers Marco en Polo kwamen naar de locatie aan de Nesciohove om alle kinderen mee te nemen op wereldreis.

 • 20180512 127750Winkelcentrum Buytenwegh verraste deze Moederdag heel wat moeders met leuke foto's van hun kinderen! De kinderen konden verkleed op de foto, als prinses, cowboy, batman of koning en koningin. Veel kinderen grepen zaterdagmiddag de kans om hun moeder met een mooie foto te verrassen.

 • 20170513 103667Winkelcentrum Buytenwegh staat zaterdag 12 mei helemaal in het teken van Moederdag. Alle kinderen kunnen zich verkleden als hun favoriete held:  piraat, prinses en ga zo maar door. Daarna gaan ze op de foto bij de fotografen van Zoetermeer Actief.

 • 4MeiStilte

  Twee minuten stilte voor hen die hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid. 4 mei 20.00 uur Nationale Dodenherdenking. 

   

   

   

 • politieheli 3Drie inbrekers dachten hun slag te slaan op basisschool Wereldwijs in Meerzicht. Op dinsdagavond 1 mei rond 22.00 uur dachten de dieven weg te komen met de inbraak. Maar de politie riep de hulp in van de helikopter.

 • burgernet 2Burgernet laat weten dat sinds woensdag 18 april, de 15 jarige Selam vermist is. Zij is rond 15.00 uur vermist in de omgeving van de Smetanarode in Buytewegh. Heb je informatie over dit meisje, bel dan direct met de politie.

 • 20150222 Ronald Hertog NK indoorParalympiër Ronald Hertog brengt dinsdag 17 april een bezoek aan openbare basisschool De Watersnip. Hij zal hier in alle klassen iets vertellen over zijn successen op de Paralympische Zomerspelen in Peking, Londen en Rio.

 • Foto Nationale Buitenlesdag 2018OBS De Watersnip stuurde dinsdag 10 april alle kinderen naar buiten… voor de de Nationale Buitenlesdag! Op deze dag geven leerkrachten in heel Nederland buiten les. Dat is niet alleen goed voor de leerprestaties en gezondheid van kinderen, maar het is ook nog eens heel leuk!

 • 20180411 125113Bewonersvereniging Albertshove heeft tijdens het grote Buurtfeest van IKC Klimboom een Sierappel aangeboden aan de wijk. De Bewonersvereniging is er trots op dat deze boom mogelijk is gemaakt door 34 betrokken bewoners, die allemaal hebben bijgedragen aan het planten van de boom.

 • 20180405 124741In de wijk Buytenwegh aan de Nesciohove is sinds kort IKC Klimboom gehuisvest. Het integraal kindcentrum bestaat uit basisonderwijs (voorheen Annie M.G. Schmidtschool) en kinderopvang van De Drie Ballonnen. De opening van het nieuwe gebouw wordt op woensdag 11 april gevierd met een groot buurtfeest!

 • fotobijpersbericht Vale GierDe expositie ‘Vogels’ van de Fotogroep Oosterheem is te zien vanaf donderdag 15 maart t/m eind mei in woonzorgcentrum WelThuis Buytenhaghe. De fotogroep is in 2010 opgericht op initiatief van Palet Welzijn om 55-plussers een laagdrempelige fotografie activiteit aan te bieden.

 • 20160315 79080Nu het buurthuis van De Hoveniers helemaal klaar en geopend is na de verhuizing, starten er ook weer nieuwe activiteiten. Op de vrijdagavond kunt u in een gezellige sfeer dammen bij de buurtvereniging. Vrijdag 2 maart start de buurtvereniging met deze nieuwe activiteit.

-goede doel-