Winkelcentrum

bu winkelcentrum6

Winkelcentrum Buytenwegh, Kentgensplein

 

Diensten in de wijk

 Wijkagenten    0900-9944
Wijkregisseur

Voor vragen over het gemeentelijk beleid, het wijkplan, ideeën voor het verbeteren van de wijk en verder alle zaken die te maken hebben met de kwaliteit van de woon- en leefomgeving.

Sabrina Verbarendse 079 – 346 9009
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Buurtverenigingen

Buurtvereniging Buytenrode

www.buytenrode.nl

Cesar Franckrode 60

079-3518298

Buurtvereniging  De Hoveniers

De Hoveniers

Carry van Bruggenhove 27

079 - 3515488



Zorgpartners

 

Buurtwerk.nl Inspireert

www.buurtwerk.nl

Buurtwerk is actief op het gebied van sociaal werk, jongerenwerk, activering, jongereninformatie en advies, in Rotterdam en nu ook in Zoetermeer. Buurtwerk is van oorsprong een Rotterdamse organisatie. Dat tekent hun opdracht en werkwijze; een no-nonsense mentaliteit en dadendrang.
Reakt www.reakt.nl Reakt bevordert de maatschappelijke integratie en actieve deelname van mensen met psychiatrische, psychische, psychosociale en/of verslavingsproblematiek aan de samenleving.
Stichting Piëzo www.stichtingpiezo.nl Piëzo beschouwt het als haar missie om medemensen, die gedeeltelijk of geheel ‘buiten’ de samenleving staan of dreigen te komen, te stimuleren, te ondersteunen en te begeleiden met betrekking tot participatie, integratie en emancipatie op basis van hun individuele talenten en met als doel zo volwaardig mogelijk deelnemen aan de samenleving.

 

Veiligheid

Nederlandse Brandwonden Stichting

www.brandwondenstichting.nl

Laat kosteloos uw rookmelder plaatsen! In ieder huis in Nederland hoort een rookmelder. Het Rookmelderteam van de Nederlandse Brandwonden Stichting staat voor u klaar en plaatst rookmelders als u dit zelf niet kunt.
WhatsApp Buurtpreventie www.wabp.nl Bij de WhatsApp Buurtpreventie kunt u kijken welke WhatsApp groepen bij u in de buurt actief zijn.
Wijk en Agent Samen (WAS) www.zoetermeer.nl/wijk-en-agent-samen-was Wijk en Agent Samen is een initiatief van de gemeente Zoetermeer om samen met burgers en de politie de leefbaarheid en de veiligheid te verbeteren daar waar nodig.

 

 

-goede doel-