PhotoGrid 1451942003118Oprichters van de webshop Dorien en Martha hebben elkaar leren kennen als vrijwilligers bij de lokale nieuwssite Zoetermeer Actief. Al snel ontdekten zij hun gezamenlijke hobby: haken. Samen zetten zij een webshop op. “En daar zijn wij best wel trots op!” leggen ze uit.

Ze creëren en verkopen de leukste amigurumi, poefen, gave hebbedingetjes en knuffels van bekende films of series. Dit willen ze niet alleen voor zichzelf houden, maar graag met je delen. “Zelf leren haken; dat is nog leuker!”, legt Martha uit. Om deze reden geven zij diverse haakworkshops. Beiden hebben ze ervaring in het geven van workshops en het begeleiden van personen. “Haken heb jij dus zo in de vingers!”

Zelf leren haken

De eerste workshop dit jaar vindt plaats op donderdag 21 januari van 19.00 tot 21.00 uur. In deze workshop ‘Haken voor beginners – de basis’ leren de cursisten hoe je een patroon leest en wat de steken zijn in het haken. Meer informatie en aanmelden kan op: www.haakworkshopszoetermeer.nl/shop/haken-voor-beginners-de-basis/

-advertenties-

-goede doel-