20121224 9056Wanneer je maar vaak genoeg door bepaalde straten rijdt, ga je de naam onthouden. Wanneer iemand aan je vraagt waar die straat ligt, kan je de weg wijzen. Maar wat nu als iemand je vraagt naar wie of wat die straat vernoemd is? Weet je het dan ook?

Wij wisten dit niet! Daarom hebben we met het Zoetermeer actief team besloten om elke week een straat in beeld te brengen. Daarvoor zijn we gestart bij Johan Verstrate, die ons heel veel informatie heeft gegeven over alle straatnamen in Zoetermeer. Wij zijn hem dan ook erg dankbaar voor zijn hulp hierbij.

Vervolgens zijn we met het hele team bij elkaar gaan zitten, hebben wij de straatnamen verdeeld en zijn aan de slag gegaan. Lucia van den Brink, Rita Soutendijk, Kelly Need, Martha Pelkman en Mark Neijssel hebben veel plezier gehad met het uitwerken van de straatnamen. Voor ons zijn de straten van Zoetermeer gaan leven en wij hopen dat u er net zoveel plezier aan zal beleven.

Vanaf 2 januari, elke woensdag een nieuwe aflevering van 'Straat in beeld' op Zoetermeer actief.

 

Team Zoetermeer actief.

wegstapelplein

 

Hier vindt u het complete overzicht van alle straatnamen die op Zoetermeer actief aan bod zijn geweest. De straatnamen zijn gesorteerd per wijk zodat u ze gemakkelijk terug kunt vinden!

Overzicht straat in beeld

-goede doel-