Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Evenementen vanaf december 23, 2017

 • Beginnend op december 23, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater
  Van een belofte of aanstormend talent kunnen we na haar tweede avondvullende voorstelling 'Spiritus' eigenlijk niet meer spreken. Iedereen is het erover eens. Om Eva Crutzen kun je niet meer heen.
 • Beginnend op december 23, 20:30
  Categorieën: Muziek, Boerderij
  Jan Akkerman, Anton Goudsmit, Leendert Haaksma, Ruben Hoeke en Leif de Leeuw samen op één podium: dat moet vuurwerk zonder weerga opleveren.
 • Beginnend op december 23, 19:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater
  Tina, het bekendste meiden weekblad van Nederland, bestaat vijftig jaar en dat gaan we vieren! Daarom is er nu ‘Tina, de musical’!
 • Beginnend op december 23, 18:00
  Categorieën: Evenementen, Winterfair
  Kerst vieren op Indische wijze? Dat kan op zaterdag 23 december tijdens de Indorock Xmas Party op de Markt! In samenwerking met Highway 51B en Indosnacks heeft Stichting Winterfair een programma vastgesteld waarin dans, muziek, een Indische maaltijd en vooral veel gezelligheid centraal staan.
 • Van december 19, tot december 26,
  Categorieën: Evenementen, Winterfair
  Glühwein, bratwurst, warme chocolademelk en kerstspullen; het is een kleine greep uit het assortiment dat vanuit gezellige houten chalets wordt aangeboden in deze periode. Voor een Duitse kerstsfeer hoeft u dit jaar niet de grens over!
 • Beginnend op december 18, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater
  Daniel Arends komt terug met zijn voorstelling De Afterparty. Een schurende eerlijkheid met een lading incorrecte grappen is zijn handelsmerk.
6 12-23-2017

-advertenties-

-goede doel-