Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Evenementen vanaf december 21, 2017

 • Beginnend op december 21, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater
  “Je komt huilend ter wereld, je sterft alleen en daartussenin wordt het allemaal niet veel beter. Opgroeien is een aaneenschakeling van eenzaamheid, onzekerheid, verdriet en het rusteloos verlangen naar meisjes van drie jaar ouder. Of van drie jaar jonger. Of gewoon van drie jaar oud. Het maakt niet uit, je kreeg ze toch niet.”
 • Beginnend op december 21, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater
  I’m a Soulman is een authentieke en opzwepende soulshow gebaseerd op het opmerkelijke verhaal van het legendarische platenlabel STAX. Het is 1958 en Amerika wordt geteisterd door rassenrellen als juist op dat moment een blanke broer en zus besluiten om een platenlabel te beginnen dat zich richt op zwarte artiesten.
 • Beginnend op december 21, 19:15
  Categorieën: Evenementen, Muziek, Kerst
  Het Zoetermeers Mannenkoor geeft donderdag 21 december 2017 zijn traditionele kerstconcert in de Zoetermeerse Nicolaaskerk. Het koor studeerde weer enkele nieuwe liederen in, waaronder het bekende Joy to the world van Händel en het kerstlied Leise rieselt der Schnee.
 • Van december 19, tot december 26,
  Categorieën: Evenementen, Winterfair
  Glühwein, bratwurst, warme chocolademelk en kerstspullen; het is een kleine greep uit het assortiment dat vanuit gezellige houten chalets wordt aangeboden in deze periode. Voor een Duitse kerstsfeer hoeft u dit jaar niet de grens over!
 • Beginnend op december 18, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater
  Daniel Arends komt terug met zijn voorstelling De Afterparty. Een schurende eerlijkheid met een lading incorrecte grappen is zijn handelsmerk.
5 12-21-2017

-advertenties-

-goede doel-